urheilumuseo renkailla.png

HUOM. NÄYTTELYKIERTUE ON PÄÄTTYNYT.

Urheilumuseo pakkaa näyttelyrekkaan reilut sata vuotta suomalaista olympiahistoriaa ja kiertää eri puolilla Suomea keväällä ja kesällä 2017. Elämyksellisessä näyttelyssä voi kokea olympia- ja paralympiaurheilumme hienoimpia hetkiä ja nähdä valittuja paloja Urheilumuseon kokoelmista. Esillä on välineistöä lukuisilta olympiaurheilijoilta, olympiasoihtuja ja paljon muuta. Näyttely ei keskity ainoastaan menneisyyteen vaan katsoo myös tulevaisuuteen. Mukana on perinteisten suosikkien lisäksi uusia olympialajeja, kuten skeittaus. Filmikooste vie aikamatkalle menneiden kisojen tunnelmiin ja olympiavisassa voi testata omat tietonsa.

Toukokuussa näyttelyrekka kiertää peruskouluissa ympäri Suomen ja vierailee Kouluviestikarnevaalin finaalitapahtumassa Vaasassa. Kouluviestikarnevaalin aikana näyttelyrekka on avoinna kaikille. Muina koulukiertueen päivinä näyttely on varattu kiertuekoulujen oppilaille. Kesä-heinäkuussa näyttelyyn on mahdollista tutustua erilaisissa urheilu- ja kulttuuritapahtumissa eri puolilla Suomea. Katso tarkempi kiertueaikataulu kartasta tai Facebookista!

Urheilumuseo renkailla -näyttely sopii kaikenikäisille ja on kävijöille ilmainen. Rekkaan on esteetön kulku luiskaa (pituuskaltevuus 12 %) pitkin.

Lisätietoja: puh. (09) 434 2250, urheilumuseo(at)urheilumuseo.fi

 

#urheilumuseorenkailla

instagram Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more

Olympiatietoa

OLYMPIAJUNIORI-TIETOVISA

Kuinka paljon tiedät urheilusta? Testaa tietosi!

OLYMPIAEKSPERTTI-TIETOVISA

Oletko olympiatietouden suurmestari? Testaa tietosi!

 

Seinätön museo -sisällöt

Seinätön museo -alustalle toteutetut oppimateriaalit johdattelevat koululaiset suomalaiseen olympiahistoriaan.

 

Yhteistyössä:

 

Kiertuetta ovat tukeneet:

 

Kiertue on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.